Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه تولید محتوای الکترونیکی به تحقق عدالت آموزشی کمک می‌کند، گفت: تولید محتوا باید به دست دانش‌آموزان برسد و زمینه رشد و یادگیری آنان را فراهم کند.

به گزارش ایمنا، محمدمهدی کاظمی امروز در مراسم اختتامیه جشنواره ملی تولیدات الکترونیک در اردوگاه شهید باهنر، اظهار کرد: با برگزاری جشنواره‌ها، ارائه مطالب به دست مخاطبان می‌رسد، پیش از این مطالب در شبکه رشد به مخاطبان ارائه می‌شد که براین اساس محتواها در سایت بارگذاری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کرونا نشان داد در این عرصه هم باید از ظرفیت و رویکرد مردمی سازی برای اشاعه محتوای الکترونیک استفاده شود، در این راستا نیازمند یاری مؤسسات بیرونی و درونی هستیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه محتواهای الکترونیکی از نگاه معلمان قابل درک است، تصریح کرد: یکی از دیگر مباحث در تولید محتوای الکترونیکی توجه به عدالت آموزشی است که می‌تواند تا حدودی پاسخی برای کمبود معلم در برخی از مناطق باشد.

وی با تاکید بر اینکه تولید محتوای الکترونیک زمینه بحث عدالت آموزشی را بیشتر فراهم می‌کند، افزود: شبکه رشد و شاد می‌توانند بهترین تولیدات توسط بهترین معلمان و خبرگان عرصه این موضوع را انتشار دهند.

کاظمی ادامه داد: در دوران کرونا ثابت شد که تولیدات الکترونیک دیده می‌شود و اثربخش است، در این دوران معلمان تولیدات محتوای بسیاری ایجاد کردند که اهمیت این موضوع را دوچندان کرد.

وی افزود: محتوای الکترونیک می‌تواند در راستای کیفیت بخشی آموزشی و تقویت فرآیند یاددهی و یادگیری کمک کند، بنابراین باید در این موضوع جهت دهنده باشیم و ضرورت دارد که از بستر آموزشی برای برخی از معلمان در این زمینه استفاده کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 583492

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عدالت آموزشی تحقق عدالت آموزشی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تولید محتوای الکترونیکی معلمان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تولید محتوای الکترونیک عدالت آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلم مهم‌ترین و به عبارتی گرمترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزشی کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی لطیفی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم بزرگداشت مقام معلم که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم همه ما توانسته باشیم تا آنچه بر عهده ما گذاشته شده، به شایستگی انجام دهیم و معلمان خوبی برای اعتلای کشور باشیم.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه معلمان در تربیت آینده‌‎سازان مملکت، افزود: مقام و جایگاه معلمی در کشور به گونه‌ای است که آن را با هیچ مقام و جایگاهی نمی‌توان تغییر داد. پایه شخصیتی و هویتی دانش‌آموزان در مدارس شکل می‌گیرد که نشان از اهمیت شغل معلمی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دیدار روزهای اخیر رهبر انقلاب با معلمان عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با فرهنگیان به نکته مهمی اشاره فرمودند مبنی بر اینکه مهم‌ترین سرمایه هر کشور، نیروی انسانی است که به دست معلمان پرورش پیدا می‌کند.

لطیفی با بیان اینکه معلم مهم‌ترین عنصر و به عبارتی گرم‌ترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزش و پرورش است، گفت: ما اگر در نظام تعلیم و تربیت مؤلفه‌های مختلفی از جمله محیط یادگیری و کلاس درس و کتب درسی داشته باشیم در بین همه عناصر، مؤلفه مهمی که می‌تواند حاصل جمع همه مؤلفه‌های دیگر باشد، معلم است.

وی ادامه داد: تربیت امری انسانی است و این امر در درجه اول توسط معلم رقم می‌خورد؛ زیرا معلمان در مواجهه با دانش‌آموزان حال و هوای آنان را درک کرده و متوجه می‌شود که چگونه باید با آنان رفتار کرده یا مطالب درسی را به آنان بیاموزند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه تربیت با نوشتن یک کتاب یا ساختن مدرسه اتفاق نمی‌افتد، گفت: بلکه این مهم با تلاش معلمان باانگیزه، شاداب و پرهیزکار و بانشاطی حاصل می‌شود که دانش‌آموزانی باهویت، بانشاط، عالم و دانشمند پرورش می‌دهند. اگر از تحول در آموزش و پرورش صحبت می‌کنیم، نقطه کانون این تحول قطعاً معلمان هستند.

کد خبر 750871

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام