Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی درباره نسخه نویسی الکترونیک افزود: نسخه نویسی الکترونیک قسمتی از مجموعه اصلاح ساختار نظام سلامت است. سه محور عمده در حوزه سلامت داریم که شامل نیروی انسانی، اقتصاد سلامت و ساختار نظام سلامت است. اگر ساختار نظام سلامت اصلاح نشود، قاعدتاً هرچه در دو ضلع دیگر هزینه کنیم، به نتیجه نمی‌رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از ساختار این است که تا نظام ارجاع و پزشکی خانواده و سیستم مشخصی نداشته باشیم، طبیعی است که هزینه‌ها هدر می‌رود.

وی ادامه داد: یکی از ابعاد مهم اصلاح ساختار نظام سلامت که ضرورت دارد، پرونده الکترونیک و نسخه الکترونیک به طور کلی، روند الکترونیک است. به طور مثال بیمار بدون نظام ارجاع ممکن است به پزشک مراجعه کرده و نسخه‌ای را دریافت کرده و به داروخانه بروند و هزینه دارو را بپردازند، اما از نسخه یا دارو استفاده‌ای نکند. طبیعی است که همه این هزینه‌ها هدر می‌رود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی بیان کرد: بنابراین اگر سیستم به طوری طراحی شود که از هدر رفت منابع جلوگیری کند، کیفیت خدمات سلامت ارتقا پیدا می‌کند. در این زمینه نسخه نویسی الکترونیک جایگاه بسیار مهمی در نظام مندی و اقتصاد سلامت دارد. وقتی نسخه به صورت الکترونیک در سیستم ثبت می‌شود، قابل ارزیابی و بررسی در روند بهبودی بیمار است و می‌توان بیمار را با آن پرونده الکترونیک و سوابق پیگیری کرد. همچنین می‌توان به این وسیله از هدر رفت منابع جلوگیری کنیم.

ظفرقندی اظهار کرد: نسخه نویسی الکترونیک اقدام بزرگی است که در بسیاری از کشورها ساماندهی شده و در سال‌های اخیر فعالیت‌های خوبی در این زمینه در کشور ما صورت گرفت و امیدواریم این مسیر که رو به بهبود و اصلاح است، در آینده نیز ادامه پیدا کند. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید در این زمینه کمک کنند، زیرا از لحاظ اقتصادی به نفع آنها هم خواهد بود.

کد خبر 5313031

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی بیمه نسخه الکترونیک محمدرضا ظفرقندی واکسن کرونا ویروس کرونا واکسیناسیون آمار کرونا سرطان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا آلزایمر بهرام عین اللهی کمبود پزشک هلال احمر جمهوری اسلامی ایران واکسن آنفلوانزا نسخه نویسی الکترونیک ساختار نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی